sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Luukku 6: Paras pari

Vuodelle 2015 on ollut hyvin vähän empaattisia ja hyviä pareja. Suurin osa oli joko yli ärsyttäviä tai täysin empaatittomia ja joiden välillä ei ollut minkäänlaista kemiaa. Moni varmaan jo osaa arvata mikä pari on ollut mielestäni paras vuonna 2015.

Hyvät naiset ja herrat, elävät ja kuolleet, vuoden 2015 paras pari on:

Idioottipariskunta Isaac Dian ja Miria Harvent

Jos kukaan on lukenut arvosteluani Baccanosta, niin tietää että olen näiden kahden suuri fani. Arvosteluun pääset TÄSTÄ! En kuitenkasn ala käsittelemään näitä kahta yksilöinä vaan pariskuntana. Isaac ja Miria ovat kuin luodut toisilleen. Kumpikin tukee toistansa ja ensimmäistä kertaa näin animessa parin jotka eivät ole toistensa kurkussa kiinni vähän väliä. He ovat koko ajan samalla aaltopituudella ja toimivat hyvin yhteen. Vaikka he ovat luonteiltaan hyvin samankaltaisisa, ei kumpikaan jää toisensa varjoon. Upeaa, että heistä oltiin tehty tällainen koheltajapariskunta, eikä mitään itse täydellisyyksiä, kovanaamoja. He tuntuvat ottavan kaiken huumorina ja hauskana seikkailuna. Silti kohelluksistaan huolimatta he aina onnistuvat, oli sitten kyse ryöstöstä tai kaappauksesta. Sen lisäksi, että he ovat erittäin eloisia ja hauskoja seurata, ovst he myös erittäin sympaattisia ja samaistuttavia. He eivät ole lainkaan ärsyttäviä ja katsoja väkisinkin kannustaa näitä kahts, oli kyse mistä vaan. Ja kuten sanoin Baccanon arvostelussa, halusin koko sjan hypätä heidän mukasn toimintaan. Ja heiltä opin ettei kaikkea tarvitse ottaa niin vakavasti. Kumpa minulla olisi joskus tulevaisuudessa samankaltainen suhde kuin näillä kahdella on =).


Isaacin ja Mirian hahmosuunnittelu on erittäin yksinkertaista ja se sopii sarjan henkeen. Täle pariskunnalle oli aina annettu jotain erikoista rekvisiittaa, kuten cowboy hattuja tai tonttulakkeja, joidenka avulla heidät erottaa tosi hyvin muista hahmoista, vaikka he olisivat isonkin ihmismassan keskellä. Heidän rooliasunsa vaihtuvat melko usein ja välillä he esiintyvät huvittavissakin asuissa. Pelkästään Miria erottuu hyvin joukosta blondeine hiuksineen ja kimeine äänineen. Äänestä puheen ollen; heidän ääninäyttelijänsä Masaya Onosaka sekä Sayaka Aoki tekivät hyvää työtä heidän kanssa. Varsinkin Aoki teki loistosuorituksen Mirian äänenä. Nämä kaksi ovat osanneet myös luoda hahmojensa välille  tunteita ja oikeaa kemiaa. Ääninäyttelijöiden valinta on osunut nappiin!

Oikealla kemialla ja hölmöilyllä pääsee pitkälle. Isaac ja Miria ovat ansainneet erilaisuudellaan paikkansa vuoden 2015 Joulukalenterin parhaimpana parina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti