torstai 10. joulukuuta 2015

Luukku 10: Paras ecchi-anime

Monesti pervoja ecchi sarjoja vältellään niiden runsaan irstauden takia tai koska et halua tulla leimatuksi siksi henkilöksi, joka katsoo pervoja piirettyjä. Osa sarjoista on kuitenkin kiinnostavia ja jokaisen pitäisi antaa niille mahdollisuus. Luukun 10 sarja on erilainen monelta kantilta ja komedian sekä pervouden lisäksi se on erittäin tunteellinen.

Hyvät inhimilliset ja epäinhimilliset otukset, vuoden 2015 paras ecchi-sarja on:

Eläintyttö sarja Monster Musume no iru Nichijo! tai
toisinsanoen Everyday live with Monster Girls!


Monster Musumella ei ecchi-sarjojen tyyliin ole mitään lopullista päämäärää. Sen tarkoitus on vain kerryttää päähenkilömme Kimihiton nurkkiin mitä erikoisimpia monsterityttöjä, jotka nyt sattuvat muodostamaan haaremin ja kaikila on rakkauden tunteita tätä kohtaan. Viihdyttävyydeltään sarja on kuitennkin ensiluokkainen. Kaikki tytöt ovat erilaisia ja jokainen kuvastaa hyvin omaa hahmoaan. Heidät on vain yksinkertaisesti helppo erottaa toisistaan, vaikka kaikki ovat jollain tasolla tsundereita. Tyttöjen ja Kimihiton päivittäisia asioita on hauska seurata, sillä se on normaaliarjesta kaukana. 
Sarja myös oikeasti saa hyvät naurut aikaan. Sen huumori on hauskaa, eikä lähes kaikki vitsitkään ole pelkkiä pervoja sutkautuksia. Sensuuristaan huolimatta sarja on aikuisille suunnattu ja siinä tissit vilkkuvatkin melkein jokaisen naishahmon kohdalla. Toivon Monster Musumelle toista kautta, sillä jos se säilyttää tasonsa näin hyvin niin siitä saattaa tulla hitti.

Animaatio on kauniisti toteutettu, vaikkakin hahmomallit eivät ole kaikista omaleimaisimpia. Hahmojen eläin- tai mytologiset piirteet  on tehty erinomaisesti, eikä katsojalle jää epäselväksi, mitä eläintä hahmo esittää. Värikäs animaatio sopii sarjaan ja muutenkin hahmojen teemavärit sopivat hahmoille. Musiikki on oikein menevää ja pirteää, vaikka se ei olekaan mitään persoonallista. Hyvän meiningin se kuitenkin luo ja ajaa asiansa.

Monster Musume on selvästi monille musta lammas, mutta hyvällä kokoonpanolla sarja on paikkansa ansainnut vuoden 2015 joulukalenterissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti