torstai 19. marraskuuta 2015

Something new

No niin ja heipparallaa arvoisat lukijat. Tämä nyt on tälläinen info-päivitys, jossa vähän kerron loppu vuoden suunnitelmistani ja jotain muutakin. Jos joku on yhtään lukenut lähiaikoina Sangatsun nettisivuja ja Antti-sedän blogia niin tietää, että Sangatsu ja Punainen Jättiläinen etsivät manga-arvostelijoita. No, minähän laitoin sinne suuntaan sähköpostia ja, kappas kummaa, Antti-setä otti yhteyttä ja nyt tämä tyttö toimii ns. virallisesti Sangatsun ja Puniksen leivissä. Tai no Tammen, mutta nääh. Eli tästä eteenpäin arvostelen myös manga-pokkareita, joita Antti-setä minulle lähettelee. Ensimmäinen arvostelu ilmestynee tässä muutaman päivän sisällä, joten olkaa tarkkana. Saatan kyllä arvostella joitain muitakin pokkareita, mutta näin aluksi näin.

Toinen asia liittyykin sitten tulevaan Jouluun ja joulukuuhun. Joulukuussa alkaakin sitten ihka ensimmäinen joulukalenteri tässä blogissa. Listaan näiden 24 päivän aikana parhaimpia asioita animessa kuluneelta vuodelta. Esim. Ensimmäisen päivän aihe voisi olla vuoden paras mieshahmo ja toisen taas paras alkutunnari. Tätä rataa siis. Kriteerejä en sen koommin ole asettanut, muita kuin, että sarjan on tullut alkaa viimeistään tänä vuonna eli listalta ei tule löytymään sarjoja jotka alkavat ensi vuonna. Toinen kriteeri on, että minun on pitänyt katsoa sarjasta ainakin 1/3 ja minun on pitänyt katsoa kyseinen sarja vuonna 2015, sillä muuten sarjoja olisi jo liikaa, mistä valita. Tämä taas ei niinkään ole kriteeri, mutta pyrin siihen, että en yhdestä sarjasta valitsisi monta parasta osiota, esim. samasta sarjasta olisi paras hahmo, alkutunnari sekä OST. Että näin kohti ensi vuotta.
Minulla ei kuitenkaan ole vielä 24. luukulle vielä aihetta, joten ehdottakaa te, lukijat, mikä voisi olla luukun 24 aihe. Ehdottakaa vaikka kommenteissa tai lähettäkää yksityistä viestiä tai sähköpostia. Jos mielessäsi muhii jokin herkullinen ehdotus niin postia vaan tulemaan.

Näin tällä kertaa. Toivottavasti edes jokin näistä kiinnosti, meikäläinen lähtee nyt muihin hommiin, joten eikun kirjoittelemisiin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti