tiistai 21. kesäkuuta 2016

Kesäsuunnitelmia ja lisää uutuuksia

Sitä sitten olisi taas kesä. Kesä on itselle sitä aikaa, kun voi rentoutua ja uhrata vähän enemmän aikaa animen katsomiselle ja mangan lukemiselle. Tosin tälle kesälle olen tehnyt huomattavasti vähemmän "suunnitelmia" kuin aikaisemmille kesille. Suunnitelmissa olisi muutamien anime-sarjojen katsominen sitä mukaa kun töiltä ehtii. Mm. Fullmetal Alchemist Brotherhood olisi suunnitelmissa katsoa nyt kesällä tai viimeisteen alku syksystä. En tosin aio linnoittautua tietsikan ja TV:n ääreen koko kesäksi, vaan jos ilmat omat ovat suosiollisia niin aion viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkona ja kiertelemässä polkupyörällä ympäriinsä. Animearvostelujen tekeminen on jäänyt hieman vähemmälle mutta lupaan, että niitä on tulossa taas kesän aikana. En muutenkaan aio kuolettaa blogiani kesän aikana, joten ei huolta. Ehdotuksia saa edelleen tehdä ja yleensäkin kommenttiboxiin saa ja pitää tiputella omia mielipiteitään ja ajatuksiaan.


 Conittaminenkin pääsee vauhtiin tänä vuonna, kun Animecon kutsuu ensi kuun alussa. Siiheen ei ole enää kuin vajaa kolme viikkoa! Poikkeuksellisesti tapahtuma järjestetään Jyväskylässä, mutta eipä tuo itseä haittaa sillä Jyväskylässä ei ole tullut käytyä pitkiin aikoihin. Painotan HYVIN pitkiin aikoihin. Odotan Animeconilta kaikista eniten Animenzin konserttia, sillä rakastan hänen pianon soittoaan. Muutenkin tapahtuman ohjelma näyttää mielenkiintoiselta. Myös syksyllä olevaan Traconiin olisi tarkoitus osallistua koko viikonlopuksi. Ensimmäinen kerta, kun olen Traconissa koko viikonlopun. Asu näihin tapahtumiin on sama, sillä en jaksa tänä vuonna alkaa vääntämään kahta tai useampaa pukua. Odotan innolla coneja, sillä alkuvuoden conit menivät omalta kohdalta täysin ohi. Toivotaan, että säät suosivat tänäkin vuonna conittajia ja, että tapahtumat sujuvat muutenkin hyvin. Coniterveisiä kirjoittelen sitten aikanaan.

Pian se on! Animeconiin ei ole enää pitkä aika!

Ou, ja jos vielä joku ei tiennyt niin Sangatsu Manga on julkistanut taas uuden sarjan, joka on fantasiaseikkailu Nanatsu no Taizai. Kahden ensimmäisen pokkarin tulisi ilmestyä joulukuun alussa ja sarja julkaistaan Seistemän kuolemansyntiä nimellä. Sangatsu Manga on tehnyt aluksi sopimuksen sarjan 13 ensimmäisestä osasta, sillä jos sarja ei myy julkaisu lopetetaan siihen. Jos kuitenkin sarja myy niin sarja olisi tarkoitus julkaista loppuun asti. Lue lisää Anime-lehden sivuilta. Taas yksi sarja joka päätyy ostoslistalle. Olen tosi innoissani tästä sarjasta, sillä tämänkaltaista toiminnallista fantasiaa on kaivattu. Jotkut ovat ilmeisesti huolissaan sarjan pikku tuhmuuksista, mutta niitä ei kuitenkaan mielestäni ole aivan ylenmäärin. Joten kaikki vain ostamaan Nanatsu sitten joulukuussa. :)


English translate: It´s summer again! For me summer is time when I can relax and watch anime and read manga little bit more. But I don´t have that much plans for summer than usual. I have plans to watch some anime shows for example Fullmetal Alchemist Brotherhood. I am also going to go Animecon and Tracon. I waiting for these events very much and I hope that weather is good to us.
Sangatsu Manga is going to publish in the end of year Nanatsu no Taizai. Two first book appears in December. I am so exited to this series because it is sou good. I can´t waiting for December.

5 kommenttia:

 1. Hei täällä sinulle ainakin heti yksi postausehdotus kesälle, meinaan olen myöntänyt sinulle ja blogillesi uuden blogitunnustuksen/haasteen, käy kurkkaamassa: http://pyorivanuoli.blogspot.fi/2016/06/puhetta-bloggaamisesta-blogger.html ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa! Kiitos Vilhelmiina! Pitääpä saada teksti kasaan lähipäivinä :)

   Poista
 2. Nanatsu no taizai, mahoutsuki no yome, aoharu ride, sherlock. Nyt täytyy oikeasti sanoa, että hienoa Suomi. Tällaista hyvää mangaa ollaan kyllä odotettu. Asian laidasta että Nanatsu no taizain Meliodaksen tissi-puristelut kyllä vähän välillä ärsyttää tosiaan, ei siksi että se on pikkutuhmaa kontekstia vaan koska se ei ole kyllä yhtään hauskaa. Mutta siis pikkutuhmuuksiahan löytyy ihan täällä Suomessakin julkaistuissa shoujoissa myös.

  Rakas ystävä, todellakin pyydän että katsot sen FMAB:n jos et ole vielä siihen koskenut. Koska se on niin hyvä.

  VastaaPoista
 3. Nimi väärin: mahoutsukai no yome. En ole tottunut kutsumaan sitä enkku-nimellä tai mitään... ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Muumikurpitsa kommentistasi. Uusien sarjojen julkaiseminen on ollut näköpiirissä jo jonkin aikaa, sillä moni pitkä sarja päättyy (Naruto, Weed) tai ilmestyy pitkin väliajoin (Kuroshitsuji, Bleach, Aron morsiammet). Olin kyllä itsekin yllättynyt, että näinkin nimekkäitä teoksia saatiin näinkin nopeasti Suomeenkin. Olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen valintoihin.
   Olet kyllä oikeassa, että Meliodaksen kähmintäyritykset eivät ole kovinkaan hauskoja tai viihdyttäviä, mutta jos tämän pystyy ohittamaan, niin sarja pystyy antamaan paljon enemmänkin takaisin.

   Aion ehdottomasti tarttua FMAB:n heti kun mahdollista, sillä olen lykännyt sen katsomista pitkän aikaa. Olen kuullutkin, että se on FMA:ta huomattavasti parempi ja laadukkaampi.

   Poista