torstai 9. kesäkuuta 2016

Uutuuksia Punaiselta Jättiläiseltä ja Sangatsu Mangalta!

Punainen Jättiläinen ja Sangatsu Manga ovat pistäneet pökköä pesään ja näin ollen uusia julkaisuja on luvassa taas loppu vuodesta.

Punainen Jättiläinen julkaisee loppuvuodesta Kore Yamazakin Mahoutsukai no Yome fantasiasarjan, nimellä Velhon morsian. Sarja on tällä hetkellä 5 pokkarin pituinen ja jatkuu vielä Japanissa.


Sherlock fanejakin hemmotellaan sillä loppu vuodesta ilmestyy myös nykyaikaan sijoittuva Sherlock-manga. Tällä hetkellä kolmiosainen sarja on mangasovitus BBC:n tuottamasta TV-sarjasta. Sarjan julkaisee myös Punainen Jättiläinen


Sangatsu Manga kunnostautuu taas kummituksilla ja kejuilla, sillä luvassa on kaksi lyhyt sarjaa; Emi Ishikawan manga Ushiro no Hikaruko-chan sekä Alto Yukimuran manga Ginzatoushi to kuro no yousei. Molemmat ovat kahden pokkarin pituisi. Ushiro no Hikaruko-chan julkaistaan Kummituskokelas nimikkeellä ja Ginzatoushi to kuro no yousei taas kulkee nimellä Hopeasokerimestari ja musta keiju. Kummituskokelas ilmestyy lehtipisteisiin lokakuussa ja Hopeasokerimestari ja musta keiju ilmestyy taas marraskuussa.




Mitä mieltä olet julkaisuista? Kiinnostaako jokin uutuuksista sinua? Kommentoi ja kerro mielipiteesi!

2 kommenttia:

  1. SIIS ANTEEKSI MITÄ HELVETTIÄ MAHOUTSUKAI NO YOMEA TULEE SUOMEKSI JA MINÄ EN OLE KUULLUT MITÄÄÄÄÄÄN????!!!!

    VastaaPoista
  2. Okei, anteeksi. Nyt kun olen rauhoittunut niin voin lisätä, että Sherlockin tulo jännittää ja innostuttaa myös.

    VastaaPoista