perjantai 18. elokuuta 2017

Summer 2017

Uuden animekauden alkamisesta on ehtinyt vierähtää jo REILUSTI yli kuukausi, mutta itse onnistuin katsastamaan tämän kauden uudet sarjat vasta nyt. Kesäkausi vaikuttaa kuitenkin mielestäni erittäin lupaavalta, sillä se sisältää hyvin tasokkaita ja erilaisia sarjoja.


Kakegurui


Tämän sarjan suhteen odotukseni eivät olleet kovin korkeat. Sen ensimmäinen jakso oli kuitenkin yllättävän viihdytävä, vaikka pääpoika vaikuttaakin melko mitättömältä. Animaatio oli myös nättiä ja varsinkin hahmojen ilmeisiin oltiin satsattu. Saa nähdä kuinka kieroksi ja synkemmäksi sarja menee. Lopputunnari oli kuitenkin aika mauton.


Koi to Uso


Olen jo nyt kuullut niin monien kehuvan tätä sarjaa ja se onkin yksi odottamistani sarjoista. Vaikka sarja näyttikin ensin pelkältä söpöilyltä, niin söpöyden alla piilee selvästi jotain synkempää ja surullisempaa. Turha fanservice kuitenkin vähän harmittaa, sillä se ei sovi tämän tyyppiseen sarjaan. Mangakin on edelleen kesken, joten toivottavasti tämä sarja ei jää pelkäksi pintaraapaisuksi, sillä sen alkuasetelmasta olisi asennetta vaikka mihin. Toivotaan parasta.


Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e


Tämä vaikutti yllättävän hyvältä sarjalta. Tosin osa hahmoista vaikutti aika tyhmiltä, kun nämä eivät ymmärrä ettei mitään voi saada ilmaiseksi. Pidin kuitenkin sarjan teemasta ja odotan innolla mihin suuntaan sarja lähtee itseään kehittämään. En tosin jaksa uskoa, että sarja kovin raskaaksi tai synkäksi menee.


Ballroom e Youkoso


Tämä sarja oli yksiä odotetuimmista, eikä sen ensimmäisen jakson perusteella pahalta ainakaan vaikuttanut. Hahmot vaikuttivat mielenkiintoisilta, huumori oli hyvää, aihe on mielenkiintoinen ja animaatio todella nättiä. Jos ei oteta lukuun niitä kirahvikauloja. Olen niin onnessani, kun tämä sarja saa huimat 24 jaksoa. Maltan tuskin odottaa mihin tämä sarja etenee. Tosin tämänkin sarjan alkuperäinen mangakin on vielä kesken, joten toivon ettei tämä jää liian tyngäksi.


Mahoutsukai no Yume


Kiitos Wit Studio, kun teit tästä sarjasta animen! Olen niin rakastunut Kore Yamazakin mangaan, että odotin tämän animeversion julkistamista pitkän tovin. Tähän asti animekaan ei ole pettymystä tuottanut. Mangan upea taide pääsee myös oikeuksiinsa kauniin animaation avulla. Toivotaan vaan, ettei sarja saa ansaitsemansa lopetuksen.


Katsugeki/Touken Ranbu


No joo myönnetään, että halusin katsastaa tämän sarjan vain sen takia, koska se on ufotablen tuottama. En ole Touken Ranbun maailmaan rehellisesti sanottuna kovinkaan paljon tutustunut, mikä olisi ehkä auttanut ymmärtämään tätä sarjaa enemmän. Animaatio oli kuitenkin taattua laatua, jota kelpasi katsella. Saa vaan nähdä jaksanko sen takia sarjaa katsoa.


Knight´s and Magic


En oikein osannut odottaa tältä sarjalta mitään, mutta koska fantasia ja taikuus niin pakkohan tämä oli katsastaa. Vaikuttaisi näin ensimmäisen jakson perusteella ihan perusfantasiatoiminnalta, mutta eipä tästä pahaakaan sanottavaa vielä ole. Saa nähdä mitä tästä vielä tulee.


Dive!


Ensimmäisen jakson perusteella Dive ei vaikuttanut ainakaan niin pahalta mihin olin varautunut. Aika perussettiä, eikä oikeastaan mitään uutta. Ei tämä kyllä kauheasti tajuntaan iskenyt. Uimahypytkin näytti todella jäykiltä ja kuutiomaisilta. Toivottavasti laatu paranee sarjan edetessä.


Hitorijime My Hero


Tämä sarja on niin ihana! Okei tykkään muutenkin tällaisista poikien välisistä söpöstely sarjoista. Muutenkin vaikuttaa arkiselta ja lämminhenkiseltä sarjalta. Olen rakastunut pääpoikiin jo nyt. Ei varmaan tarjoa mitään uutta auringon alla, mutta tykkään silti.


Made in Abyss


Mun ei ollut tarkoitus alun alkaen katsoa tätä sarjaa ollenkaan. Siitä on puhuttu kuitenkin niin paljon hyvää, että ihan uteliasuuttani katsoin ensimmäisen jakson. Ekan jakson peruteella on paha sanoa vielä mitään, mutta hahmot ainakin ovat sympaattisia ja sarjan maailma mielenkiintoinen. Olen myös kuullut, että sarja saa edetessään synkempiä puolia. Eli koska olen tällainen sairas paska, niin odotan nyt jo innoissani onko tämä sarja kaiken hypetyksen ansainnut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti