torstai 19. huhtikuuta 2018

Spring 2018

Heippatilarraa! Kevään animekausi on taas pärähtänyt käyntiin ja täytyy sanoa, että olen aika innoissani tästä kaudesta. Selatessani ensikertaa tarjontaa, niin bongasin jo silloin hyvin paljon mielenkiintoisia sarjoja. Nyt tutustuttuani sarjoihin paremmin tiputin muutamia sarjoja pois ennen niiden kastomista, jolloin sarjojen määrä supistui yhdeksään sarjaan. Mikä oli loppujen lopuksi aika pieni määrä sillä kuvittelin valinneeni katsottavaksi enemmänkin sarjoja. Mutta hyviä sarjoja tällä kaudella näyttäisi olevan, joten toivotaan, että ne osoittautuvat hyviksi.

Boku no Hero Academia 3rd Season


Tällä kaudella moni sarja on saanut jatkokausia tai uudelleen filmatisointeja. Enkä usein niistä höpöttele, mutta nyt on pakko mainita yksi jatkokausi. Nimittäin BNHA:n kolmas kausi. Olen täysin rakastunut tähän sarjaan, ja kolmatta kautta odotin kuin kissa pistoksissa. Ensimmäinen jakso oli melko lailla vain recappiä kahdesta edellisestä kaudesta, mutta voi pojat että toinen jakso oli mahtava. Odotan tältä kaudelta paljon, sillä tämä sarja on lähes yksi täydellisyys. 

Steins;Gate 0


Steins;Gatekin sai tällä kaudella "jatkoa", sillä Steins;Gate 0 antaa toisen mahdollisuuden sarjan lopputulokselle, jos Okabe olisi antanut periksi. Steins;Gaten katsomisesta on useampi vuosi, joten tämän uuden sarjan myötä voisin ottaa sen uudestaan katsottavaksi. Tämä uusikaan versio ei vaikuta ollenkaan huonolta, vaan sarjalla näyttäisi olevan kivoja jippoja taskussaan.

Persona 5 The Animation


Tätä sarjaa on hypetetty paljon etukäteen, varsinkin twitterin puolella, joten päätin itsekin ottaa sarjan katsomislistalle. Ensimmäinen jakso tuntui kovin hämmentävältä, sillä sarja on täynnä uusia hahmoja ja tapahtumia. Tässä pitää ottaa huomioon se, etten ole koskaan pelannut alkuperäistä peliä. Ehkä seuraavien jaksojen aikana tarinaan pääsee paremman perille.

Wotaku ni Koi wa Muzukashii


Mikä olisi parempi tapa olla otaku, kuin katsoa animea otakuista? Tämä sarja vaikuttaa niin kivalta ja hyvän tuuliselta. Hahmotkin vaikuttavat sympaattisilta ja samaistuttavilta. Varsinkin Narumista tunnun löytävän itseni melko pahasti. Toivottavasti sarja pitää sen rennon ja hyvän mielen tunnelman koko matkan ajan. 

Tada-kun wa Koi wo Shinai


Taas yksi hyvän tuulen sarja. Kiva seurata kahden erilaisen ihmisen suhteen kehittymistä, varsinkin nyt kun toinen osapuoli on japanilainen ja toinen Luxemburgista. Odotettavissa on varmaan pientä draama sekä mahdollinen edessä oleva eroaminen. Animaatioikin on kivan näköistä, joten jatkan mielelläni sarjan katsomista.

Golden Kamuy


Tällä sarjalla on kovat FMA-fibat, sillä varsinkin hahmojen visuaalinen ilme tuo mieleen Elricin veljesten seikkailut. Kamuyin tarina vaikuttaa mielenkiintoiselta ja jännittävältä, mutta vähän tuntuu, että sarja tulee jäämään kesken. Alkuperäismateriaalina toimiva mangakin on edelleen kesken, joten odotettavissa on joko kova cliffhanger tai anime-only-ending. Nähtäväksi jää miten anime toteuttaa itsensä.

Piano no Mori


Huomasin tämän sarjan vahingossa ja sen juonenkuvaus tuntui mielenkiintoiselta. Toivon todella, että sarja onnistuu olemaan tunteellinen ja emotianaalisesti hyvä. Taas toisaalta sarja voi vaan jäädä melko kepeäksi musiikkisarjaksi. Kunhan päähahmo Kai pysyy aivan yhtä puhtoisena, niin kaikki on hyvin :).

Kakuriyo no Yadomeshi


Mulla on tästä sarjasta vähän ristiriitaiset fiilikset. En oikein tiedä on sarja pyrkimässä komedialliseen vai vakavamman draaman toteutukseen. En taida aseta odotuksia kovin korkealle tämän sen suhteen, sillä vaikka hahmot vaikuttavat kivoilta, niin setuppi taas tuntuu jo kalutulta. Katsotaan kuinka korkealle sarja pääsee, kun sillä on kuitenkin 26 jaksoa. 

Mahou Shoujo Ore


Rehellisesti sanottuna meinasin skipata tämän sarjan. Sarjan tarina kuitenkin vaikutti kuitenkin ihan hauskalta, joten päätin antaa Mahou Shoujo Orelle mahdollisuuden. Sarja osoittautui sittenkin juuri sellaiseksi hupiparodiaksi taikatyttöydestä, jota siltä hainkin. Nauroin tälle sarjalle niin, että mehut meinasivat turskahtaa suusta. Tätä sarjaa tulee olemaan hauska seurata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti