perjantai 3. maaliskuuta 2017

Lindbergh osat 2 ja 3

Lindberghin pariin on hyvä palata tässä vaiheessa, sillä tarina tuntuu saavan osakseen uusia suuntia. Tarinassa ollaan päästy jo lentokilpailuihin asti, mutta ne eivät jää ainoaksi jäänityksen aiheeksi, sillä sarja paljastelee kiinnostavia asioita sekä Sharkin menneisyydestä, että Knitin kuolleesta isästä. Tarina etenee mukavan railakkaasti eteenpäin, eikä meno todellakaan käy tylsäksi ja kuluneeksi. Uudet mukaan tulleet hahmotkin maustavat soppaa entisestään. Tässä vaiheessa on vaikea vielä sanoa miten tarina etenee ja kuka onkaan lojaali kellekin, mutta kiinnostavat tapahtumat ja hahmot pitävät menon niin vetreänä, että tulevaa jää odottamaan oikein mielellään. Kun Lindberghillä on kasassa näin hyviä aineksia hyvään tarinaan, se saattaakin saavuttaa vaikka mitä. Toivon, että tarina jatkuu yhtä vahvana ja lennokkaana kuin tähänkin asti.


Takakansi osa 2: "Nuori lammaspaimen Knit haaveilee isänsä tavoin lentämisestä, jonka kuningas on kieltänyt jyrkästi. Taivaalta ilmestynyt Shark kuitenkin auttaa pojan lentoon ja ulos ahtaasta Elduran pikkuvaltiosta. Mutta ikäviäkin yllätyksiä on luvassa, eikä Knit kohta enää tiedä keneen voisi luottaa..."

Takakansi osa 3: "Vasta lentämisen aloittanut Knit päätyy Shantosin lentokilpaluun! Ja kun vaikeassa radassa ei olisi tarpeeksi, kisan panokset ovat yllättävän korkeat... Myös Shark ryhtyy uhkapeliin, kun kaupunkiin saapuu yllättävä vieras."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti