maanantai 11. marraskuuta 2019

Fall 2019

Viime kuukausina ei ole animen katsominen juuri innostanut ja kiinnostuksen puutteen takia en sitten edes viitsinyt tarkastella kesän animetarjontaa. Mutta nyt ollaan sentään taas mukana, sillä syksyn animetarjonta tuli tuossa pika pikaa tarkasteltua. Jokseenkin olen silti melkoisesti myöhässä. Hups. Mutta syyskausi tuntuukin olevan täynnä eri sarjojen jatkokausia. My Hero Academia sai neljännen kautensa, Nanatsu no Taizai taitaa porskuttaa myös neljättään, Shokugeki no Soma samaten ja jopa Psycho Pass on saanut kolmannen kautensa. Näistä My Hero Academian ja Psycho Passin päättymistä jään odottamaan, Nanatsu no Taizaita en ole ehtinyt edes aloittamaan ja Shokugeki no Soma pitäisi muutenkin ottaa kiinni (kaksi kautta kerran vasta katsomatta). Lisäksi sarjat kuten Chihayafuru, Kono Oto Tomare sekä Granblue Fantasy The Animation ovat saaneet tällä kaudella jatkokautensa. Joidenka edellesiäkään kausia en ole ehtinyt katsoa. Muuten tällä kaudella tuntuu olevan melko vähän kiinnostavia sarjoja, sillä onnistui löytämään mielenkiintoisia sarjoja vain kuusi. Näistä pari on jo ennestään tuttuja, joten odotuskeni ovat niiden suhteen korkealla.


No Guns Life


En aluksi oikein tiennyt miten suhtautua tähän sarjaan, sillä pyssypäinen päähahmo kuulostaa jokseenkin... uniikilta? Mutta No Guns Life vaikuttaa kuitenkin oikein hyvältä. Ainakin voin odottaa tältä sarjalta toimintaa, pyssyn räisketta ja synkkyyttä. Muuten en osaa sanoa mitä tämä sarja tulee tarjoamaan. Odotan innolla jatkoa.


Beastars


Beastars on tuttu jo mangan takia ja olen totaalisesti koukussa tähän sarjaan. Odotukseni ovat siis korkealla, sillä haluan tämän sarjan saavan oikeutta. Hieman vaan mietityttää miten studio Orange aikoo saada Beastarsin kaltaisen tarinan sovitettua animeksi. Sarjan tarina on kerran hitaasti lämpenevä, joten se voi olla hankala sovittaa animen muotoon. Usein tässä tapauksessa on kaksi vaihtoehtoa miten sarjan sovituksen käy: 1. joko sarjasta pätkitään paljon osasia pois, jolloin merkityksellisiä yksityskohtia jää pois, tai 2. anime ehtii sovittaa vain pari kolme ensimmäistä pokkaria, mikä on mielestäni ehkä parempi vaihtoehto. Tosin sama studio ohjasi aikoinaan Houseki no Kunin animen, joten ehkä uskallan toivo hyvää adaptaatiota. Ainakin animaatio näyttää ihan kivalta, vaikka onkin 3D-CGI:nä toteutettu. Fingers cross.


Ahiru no Sora


Kyllä, minä jonka urheiluanimen katsominen on rajoittunut Yuri on Iceen, otan taas listalleni yhden urheiluanimen. Tällä kertaa kyseessä onkin koripalloanime Ahiru no Sora, jossa symppispäähahmo näyttää liittyvän koripallokerhoon, joka on täynnä pahispoikia. Pahispoikia jotka ovat juuttuneet vanhan ajan pahispoikamuottiin? Mutta tästä voi tulla hyvä sarja. Ainakin tykkäsin parista ekasta jaksosta ja tulevaisuudessakin näyttäisi olevan luvassa koripalloa sekä kimurantteja ihmissuhteita ja -kohtaloita.


Babylon


Olen katsonut tästä sarjasta vasta yhden jakson, enkä osaa sen takia sanoa siitä vielä oikein mitään. Mutta mielenkiintoiselta sarja vaikuttaa. Babylon vaikuttaisi olevn jonkinlainen psykologinen thrilleri. Lähin vertauskuva olisi ehkä Psycho Pass. Mutta selvästi sarja on suunnattu varttuneemmille katsojille, sillä jos trailerin perusteella voi mitään johtopäätöksiä tehdä niin tämä sarja ei tule olemaan mikään hyvän mielen sarja.

Mairimashita! Iruma-kun


Tämä sarja vaikuttaa yhdeltä kauden mielenkiintoisimmista. Ihmispäähahmopoika myydään demonille, jolloin demoni laittaa pojan hirviökouluun ja pojan täytyy nyt käydä koulua paljastumatta ihmiseksi. Ihan mielenkiintoinen ja hauska konsepti. Sarja vaikuttaisi olen melko kevytmielinen huumorisarja, missä paljastumisen pelosta lähinnä veistellään vitsiä. Mutta ihanan virkistävältä hauskalta sarja vaikuttaa. Ihan mielenkiinnolla odotan jatkoa.


Hoshiai no Sora


Mitä!? Jo toinen urheilusarja? Siinä missä Ahiru no Sora oli koripalloon keskittyvä sarja, niin Hoshiai no Sora keskittyy taas soft tennikseen. Sarja ei näin parin jakson jälkeen herättänyt yhtä suuria innostuksia kuin Ahiru, mutta ihan kivalta tämäkin sarja vaikuttaa. Sarja tuntuu hyvin arkiselta ilman sen kummempia konstailuja, joten voidaan varmaan odottaa ainakin ihmissuhteita tältä sarjalta. Katsotaan miten päähahmomme kehittyvät ja mihin suuntaan sarja etenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti