tiistai 6. marraskuuta 2018

Fall 2018

Jälleen kerran on aika tutkailla uutta alkanutta animekautta. Kesäkauden animeista en kirjoitellutkaan, sillä kiirettä oli koko ajan enkä ehtinyt sarjoihinkaan tutustua. Olen ainoastaan ehtinyt tutustua edelleen jatkuvaan Banana Fishiin sekä jo päättyneeseen Boku no Hero Academian kolmanteen kauteen, jotka molemmat ovat olleet hyviä kokemuksia. Nyt syyskaudelta bongasin yhdeksän mielenkiintoista sarjaa, joista suurin osa ovat joko ristiriitaisia tai eivät ole vielä vakuuttaneet mun sydäntä.

Goblin Slayer


Goblin Slayerista on puhuttu ainakin paljon twitterin puolella, niin hyvässä kuin pahassa. Itse en ole saanut siitä vielä kunnollista käsitystä, sillä yhden jakson perusteella on vaikea sanoa vielä juuta ja jaata. Tyypilliseltä fantasia-toiminnalta sarja vaikuttaa näin aluksi, mutta kuulopuheiden perusteella sillä voi olla jotain uuttakin tarjontaa.


Tensei shitara Slime Datta Ken


Jooooh... japanilaisten konseptit jaksavat aina yllättää. Ja vielä enemmän se, että ne toimivat. Limasarja on toinen sarja, jonka katsomista arvoin tällä kaudella, sillä sen tarina kuulostaa vähintäänkin oudolta. Ensimmäinen jakso oli kuitenkin erittäin viihdyttävä, vaikka päähahmo onkin räkäpallo. Animaatiokin on nättiä ja hauskoja hetkiä riittää. Kiinnostavaa nähdä mihin sarja etenee.


SSSS.Gridman


Koska tavaksi on tullut tarkistaa kaikki studio Triggerin sarjat, niin en tee poikkeusta SSSS.Gridmaninkaan kohdalla. Sarja ei vaan vaikuta parhaimmalta Triggerin tuotokselta, sillä tarina vaikuttaa kuluneelta, eikä ensimmäinen jakso jätä nälkää. Sarja kuitenkin vaikuttaisi internetin mukaan paranevan edetessään, joten mennään vielä tämän kanssa ainakin pari jaksoa. Älä petä minua studio Trigger!


Tsurune: Kazemai Koukou Kyuudoubu


Jälleen nättipoikia. Jousiammunta kuulostaa konseptina kiinnostavalta animessa ja Kyoto Animationin tuntien sarja on todellista silmän ruokaa. Jälleen kerran sarjan tarina vaikuttaa kuitenkin jo melko tavalliselta ja pureskellulta. Hahmot kuitenkin vaikuttavat kiinnostavilta ja poikaporukan dynamiikka hyvin rakennetulta. Toivottavasti sarja jaksaa kehittää tarinaansa ja kasvattaa poikaporukkaa jatkossakin.


Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru


Ihanaa! Kärsiviä nättipoikia! Kyllä kiitos! Urheilusarjat ovat edelleen jääneet vähälle huomiolle, mutta jotenkin tykkään tästä juoksupoikasarjasta. Aika tyyppilliseltähän se vaikuttaa, mutta hahmot vaikuttavat kuitenkin kivoilta ja samaistuttavilta, joten jatkan katsomista mielelläni. Toivottavasti sarja osaa käsitellä itseään ja hahmojaan kunnialla loppuun asti.


Radiant


Radiant on vähän kummallinen tapaus, sillä sen alkuperäislähteenä on ranskalaisen Tony Valentinen sarjakuva. Epäilin jälleen kerran sarjan kanssa, sillä sen lähtökohdat eivät kovin ainakaan innosta. Sarja vaikuttaa perus shounenmätöltä, mikä ei ainakaan yritä keksiä pyörää uudelleen. Yllättämättömyys tuo sarjalle miinusta, mutta en ainakaan alun jälkeen väittäisi sarjaa ainakaan täydeksi vlopiksi. Jatkossa selviää kuinka huonoksi tai hyväksi sarja paljastuu.


Yagate Kimi ni Naru


Kiinnostuin Yagate Kimi ni Narusta sen saaman fanituksen pohjalta, sillä sen alkuperäinen manga tuntuu olevan melko suosittu. Yuri-animea tulee muutenkin katsottua vähän, joten miksi ei. Vielä mulla ei ole kovin suuria odotuksia tai mielipiteitä sarjasta, mutta tarina kiinnostaa sen verran, että vaikka animen parissa en jatkaisi niin mangaan ainakin tutustun. 


Irozuku Sekai no Ashita kara


Aloitin ensimmäisen jakson "onpa nätti sarja"-logiikalla. Nättihän sarja on kuin mikä, mutta itse tarinakin oli yllättävän mielenkiintoinen. Irozuku on vaan taas niitä sarjoja, joiden lopun tietää jo ennalta. Tässä tapauksessa se ei kuitenkaan haittaa, sillä haluan kovasti tietää mitä tapahtuu ennen sitä loppua ja kuinka hyvin sarja osuu tunteisiin. Ainakaan vielä sarja ei ole vaarassa joutua dropatuksi, kunhan vaan jatkaa hyvää työtään.


Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai


Arvoin kauan viitsinkö tutustua tähän sarjaan, mutta konsepti kuulosti sen verran kiinnostavalta, että päätin ottaa riskin. Alun jälkeen sarja vaikuttaa ihan kivalta, vaikka ei ole saanut aikaan mitään ihmeellisempiä reaktioita. Haluan kuitenkin saada tietää mistä Main näkymättömyys johtuu ja mihin sarja muutenkin johtaa. Tähän asti ihan kivaa romanssi-kommellus draamaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti