maanantai 1. toukokuuta 2017

Spring 2017

Jotenkin animen katsomisinto on ottanut laantuakseen, enkä muutenkaan muilta kiireiltäni ole ehtinyt animea kauheammin katsoa, joten kevät kauden sarjatkin tuli katsottua vasta jälkimainingeissa. Mutta mukana ollaan ja onneksi animeissa ei ole parasta ennen -päivänmäärää.

Re:Creatures

Re:Creators

Re:Creatures oli tämän kauden ensimmäinen katsottava enkä totta puhuakseni odottanut tältä sarjalta mitään. Yllätyinkin kuinka kiinnostavalta sarja vaikutti näin ensimmäisen jakson perusteella. Konseptina ei vaikuta uudelta, mutta hahmot vaikuttivat kivoilta ja musiikki kuulostaa hyvältä. Animaatiokin oli yllättävän nättiä. Ehkä tästä vielä kuoriutuu jotain upeaa kun jaksojakin on peräti 22.

Busou Shoujo Machiavellianism

Busou Shoujo Machiavellianism

Kauden pakollinen puoliksi vakavasti otettava moesarja. Nomura vaikuttaa kiinnostavalta tapaukselta (kerrankin päähahmo ei ole puhdas pulmunen!), mutta tytöt ovat taas niitä perus söpöjä moehahmoja. Voin jo arvata että tämä kehittyy vielä haaremisarjaksi joka ei ota itseään vakavasti. Huumori oli kyllä yllättävän hyvää ja tyrskähdin pariin kertaan kiitos Nomuran.

Fukumenkei Noise

Fukumenkei Noise

Fukumenkei Noise on niin emootiollisesti latautunut, että ensimmäinen jakso nostatti kylmiäväreitä. Toivottavasti musiikki vaan ei jää ihmissuhdedraaman jalkoihin. Pitänee myös tutusta alkuperäismangaan, sillä tekijän piirrostyyli ei pääse oikeuksiinsa animaationa. Awww! En kestä kun Yuzu on niin söpö! ^////^

Sekaisuru Kado

Seikaisuru Kado

Tämä sarja ei yllä paljon paljastanut itsestään, sillä kunnolla alkoi tapahtua vasta ensimmäisen jakson viimeisten 5 minuutin aikana. Hyvin vaikea sanoa mihin sarja on menossa, mutta jakson loppu kyllä jäi inhottavaan cliffhangeriin. Olin yllättynyt, että sarja tehdään todennäköisesti osittain hahmoinen päivineen 3D-animaationa. Se tosin näytti ihan hyvältä, joten puhu mitään vielä. On myös piristävää, että hahmot ovat aikuisia eivätkä nuoria.

Kabukibu!

Kabukibu!

Aihe kuulostaa todella mielenkiintoiselta, eikä mielestäni aiemmin ole tullut vastaan animea kabukibu-tanssimisesta. Ekan jakson perusteella en kuitenkaan löisi vetoa sen puolesta, sillä sen animaatio näytti valitettavasti tosi rumalta. Ehkä sarja paranee edetessään ja toivon etei tanssiminen jää liikaa taka-alalle.

Oushitsu Kyoushi Haine

Oushitsu Kyoushi Haine

Jotenkin tykkäsin tästä kauheesti. Eka luulin että kaikki prinssit ovat kauheita kusipäitä, mutta ainakin Leo osoittautui tosi symppikseksi. Heine vaikutti myös kiinnostavalta hahmolta, vaikka tästä sarjasta nyt suurin piirtein tietää mitä tulee tapahtumaan. Huumorikin toimi todella hyvin ja koko ajan sai tyrskähdellä. Kauden parhaimmistoa.

Sakurada Reset

Sakurada Reset

Tämä sarja ei tehnyt muhun oikein mitään vaikutusta. Hidastempoinen ja vähän pitkäveteinen. Mutta ehkä siinä piileekin sarjan taika. Sitä ei kuitenkaan olla arvosteltu kauhean korkealla, joten tuskin kannattaa odottaa liikoja.

Alice to Zouroku

Alice to Zouroku

Jokaiselta animekaudelta löytyy ainakin yksi outolintu
ja Alice to Zouroku kuuluu siihen luokkaan. Toisaalta sarja vaikuttaa kiinnostavalta ja animaatiokin oli ihan nättiä. Haluan nähdä mihin tämän sarjan paukut riittävät.

Tällaisten sarjojen pariin eksyin tällä kertaa. Näiden lisäksi kevät kausi on jonkilainen jatkokausin kultahetki, sillä tällä kaudella ovat saaneet jatkoa mm. Attack on Titan, Boku no Hero Academia, Shingeki no Bahamut, Uchouten Kazoku, Natsume Yuujinchou sekä Naruto Boruton muodossa. Muutamat näistä ovat myös katsomislistalla ja joidenkin ekat kaudet odottaa vielä katsomistaan. Voin kuitenkin sanoa, että kevät kausi vaikuttaa sangen hyvältä. Peittoaa se sentään talvikauden menen tullen. Jään innolla odottamaan mihin sarjat etenevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti